Välkommen till Södertörns Tryck!

Södertörns Tryck är en infosida för dig som vill få information om hur du trycker en bok, vad du ska tänka på och hur du bäst ska gå till väga för att ditt boktryck ska bli så bra som möjligt. Vi strävar efter att ge dig så pass komplett info som möjligt om olika alternativ som finns och om saker som du bör tänka på innan du trycker du bok.

Om du önskar så kan vi även upphandla ditt tryck åt dig. Kontakta oss gärna via e-post (info [snabel-a] sodertornstryck [punkt] se) med dina behov så återkommer vi med det bästa priset för just ditt tryck. Vi har även kontakt med lektörer och korrekturläsare genom våra samarbetspartners, så om du söker sådana tjänster kan vi också erbjuda detta åt dig.

Men först och främst är vi som sagt en infosida om allt som rör boktryck. Via menyn ovan kan du klicka dig fram till våra olika infotexter, alla har ett syfte och det är att se till att du får mer information om att trycka din egen bok, vilket gör att du kan dels spara pengar (eftersom du kan fatta ett mer informerat beslut rörande olika erbjudanden), dels förbättra kvaliteten (eftersom du slipper göra onödiga misstag som du kanske inte hade tänkt på).

Att trycka en bok är ett spännande projekt och vi på Södertörns Tryck finns här för att hjälpa dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *