Vem ska jag anlita för att trycka min bok?

När du ska trycka din egen bok är det viktigt att du har en bra och pålitlig samarbetspartner, som erbjuder dig bäst kvalitet för pengarna. Det är viktigt att du känner att inte bara priset är bra, utan att servicen du får också är bra. Därför har vi skapat denna sida, där vi kommer lista företag som inte bara kan erbjuda bra priser, utan även en hög kvalitet på sina tjänster. Det är företag som har funnits med i branschen ett bra tag och som har gott rykte om sig.

Vulkan (www.vulkanmedia.se)

Vulkan kallar sig för Nordens största bokutgivare och är en av pionjärerna inom egenutgivning. De är ett stort och stabilt företag, som har ett väl utvecklat nätverk av samarbetspartners och som kan erbjuda en rad olika kringtjänster, inte bara boktryck. Vulkan passar alltså alldeles utmärkt för dig som behöver ett prisvärt alternativ för tryck av bok, liksom för dig som vill ha hjälp med olika kringtjänster. Vulkan kan också erbjuda marknadsföringshjälp.

Nomen Förlag (www.books-on-demand.com)

Nomen är ett gammalt förlag, de har funnits i branschen ända sedan 1997. De har specialiserat sig på just print on demand, alltså att trycka böcker på beställning, vilket innebär att du slipper sitta på ett stort lager av böcker utan att de istället trycks först när de har blivit beställda. Nomen har också ett dotterbolag vid namn Calidris Förlag, som erbjuder ett så kallat Förläggarpaket för dig som vill satsa extra mycket på din utgivning. Beställer du förläggarpaketet får din bok nämligen samma behandling som på ett större förlag, d.v.s. du får hjälp med korrekturläsning, formgivning, sättning, marknadsföring med mera.

Comment (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *