Omdöme om Vulkan Förlag

Vi har nu testat Vulkan Förlag (www.vulkanmedia.se) och kan inkomma med ett omdöme – vilket är ”mycket väl godkänt”. En första kontakt gjordes per e-post och vi fick svar snabbt, inom ett par timmar. Redan detta gav oss ett bra intryck, då andra tryckföretag ibland dröjt i flera dagar innan de svarat på mejl, något som är ett strikt no-no i dagens digitala tidevarv (i alla fall enligt vår mening).

Efter lite mejlande fram och tillbaka fick vi också en offert. Vi valde att förutom tryck även beställa formgivning av omslaget samt hjälp med distribution med mera (vulkans så kallade Författarpaket) och för en upplaga på 300 böcker fick vi ett slutligt totalpris på 13400 kronor, vilket kändes väldigt bra sett till vad andra aktörer brukar ta.

Leveransen av tjänsterna – inklusive formgivningen – gick väldigt smidigt och effektivt, vi stötte inte på några som helst kommunikationsproblem eller liknande. Böckerna levererades på utsatt tid och kvaliteten var så bra som man kan förvänta sig av en modern pocketbok.

Allt som allt måste detta omdöme av Vulkan förlag alltså bli positivt, eftersom vi faktiskt inte finner speciellt mycket att klaga på. Det skulle då vara hemsidans lite otympliga utseende och lite förlegade design – det är svårt att orientera sig bland alla deras paket och erbjudanden, så vi rekommenderar att ni helt enkelt mejlar dem vad ni vill ha och frågar. Det går snabbare än att klicka runt på hemsidan.

Comments (2)

 1. marie wallberg

  Hej jag har skrivit en bok på dryga hundra sidor. Jag undrar vad det skulle kosta mig att trycka upp den i 100 upplagor4 mycket bilder och text uppblandat.

  Liten presentation av bokens innehåll.

  Varför ska du nu köpa denna bok? För att du kanske har någon i din närhet som behöver en liten bok att läsa och titta på bilder i när den mår så dåligt att den ej kan ta sig du Du kanske vill ha lite kött på benen runt hur det är att vara utmattad och lite tips på sysselsättning för att må bättre. Du kanske är ute efter tips om fina ställen att besöka runt Lindesberg, Nora,Vadstena eller Varberg. Du kanske bara vill ha den här boken hemma som en liten egen skattgömma. Av vilken anledning du köper boken lovar jag dej god läsning.
  Marie Wallberg,

 2. admin

  Hej!

  Exakt pris kan vi inte säga, utan du får helt enkelt kontakta Vulkan med din fråga, när de sett din bok kommer de kunna ge dig ett pris. Deras mejl är info@vulkan.se

  Lycka till!
  Södertörns Tryck.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *