Serpentinväg!

Hej alla kära läsare,

Det var ett bra tag sen jag skrev i bloggen. Sommaren bara flög iväg och så var man tillbaka på jobbet, vilket är fantastiskt kul. Ta mig inte fel, att vara på semester är så bra men att kunna ha en rutin att följa på dagarna är också något jag uppskattar väldigt mycket.

Då var man tillbaka på jobbet, så rullade dagarna på och det var mycket att ta igen. Det är alltid så när man är tillbaka efter semester. Jag tror ni är många som känner igen det där. Det är som att man har ett mål, man ska inom en vecka uppnå ett visst resultat, tänker man för sig själv men så som dagarna kommer, så händer det att man från flera olika håll får annat man inte tänkt på. Det är lite som att säga att du ska gå en väg fram, men längs med vägen hittar du köstolpar som gör att det inte blir en rak väg utan du får går som i en serpentinväg. Det kan bli segt!

Jag är ändå tacksam över allt stöd man får från de som arbetar på tryckeriet. Utan min familj och andra arbetskollegor skulle det här kanske kännas mycket mer jobbigt, för just nu gör det inte det. Jag känner glädje varje dag man ska till kontoret, så klart menar inte jag att varje dag är lika kul, som på alla jobb kan dagarna bli mindre bra men precis på samma sätt kan de vara fantastiska, det är väl det som är det vackra med arbetslivet.

Nu är ju hösten här och jag har fått ordning på det mesta, vi har lite nya projekt på gång och jag är mycket spänd över dessa, då det kommer att vara lite nya saker jag ska få implementera. Detta kräver också att jag behöver uppdatera kunskaper inom digital marknadsföring.

Förhoppningsvis blir det mindre tid till nästa blogginlägg, då får ni veta mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *