Hola!

Hej finisar!

Hur står det till med er? Med mig är det superbra, jag känner mig så otroligt utvilad och lycklig efter denna semestern, vi har verkligen haft de finaste och bästa 5 veckorna av semester jag någonsin kunnat önska mig! Vädret har varit helt otroligt, varmt och soligt nästan varje dag, även om det regnat litegrann men det har bara känts bra då jag tänker på naturen och att vi inte vill uppleva samma öde som förra året då det blev totalt torrt och bränder över hela sverige. 

Hur har ni haft det under sommaren? Det hade varit såå kul att få höra från er vad ni har gjort och var ni bor och vad ni gör under er semester, kanske är de flera som varit utomlands?

Det mesta jag och fabienne och hundarna har gjort är att vi har varit och badat en massa, våra dagar har liksom mest bestått av att vi går upp tidigt och äter frukost, packar ihop alla strandsaker för oss och hundarna (vilket faktiskt blir en helt del haha), packar in allt i bilen och lämnar hemifrån vid kl 09 på morgonen. Sedan har vi kört till den stranden vi kvällen innan googlat fram som ser fin ut, som tillåter hundar på stranden och i badet och därefter har vi hängt hela familjen på stranden hela dagen. Sååå mysigt, jag saknar det verkligen redan! Det roligaste av allt är att se hundarna leka i vattnet, dom älskar att bada så mycket så jag tror även dom haft livets semester. För mig och fabienne har det nog varit perfekt också då jag nämnde i förra inlägget att vi båda jobbat väldigt mycket det senaste och varit väldigt stressade. Däräför har det verkligen varit perfekt att inte tänka på något annat än oss och hundarna, om det är varmt eller kallt i vattnet och vad vi ska äta till lunch. 

En av dagarna kom min syster och hennes kille ut till stranden med oss också, det var så kul, dock ville min syster inte vara i solen någonting då hon precis gjort botox i ansiktet och hade fått för sig att det inte är bra med sol då, om det är sant eller inte vet jag inte haha! 

Ojoj vad tiden går, nu måste jag tyvärr avsluta här, jag får berätta mer om min semester nästa gång!

Young Woman, Woman, Sea, Ocean, White Dress, Beach


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *