Lediga dagar

Hej! 

Nu var det allt ett litet tag sedan vi hördes, hur mår ni? Med mig är det verkligen super just nu, jag har semester sedan 1 vecka tillbaka, så himla skönt och välbehövligt har jag faktiskt känt nu på sistonde! Denna första vecka har jag och min lilla familj spenderat i soffan och på promenader i skogen, jag och fabienne lyckades få semster samtidigt vilket vi är såå glada för! Vi båda kände att första veckan av 5 får vara en sån där göra-ingenting-vecka eftersom vi båda känner oss trötta vid det här laget. Det har hundarna uppskattat då dom också fått ligga på latsidan och när vi väl har gjort något har det varit deras favorit-syssla, springa runt lösa i skogen. Vilket jag och fabienne faktiskt också älskar. Dessutom har vädret inte varit det roligaste så från och med nästa vecka hoppas vi på sol och varmare grader så vi kan åka iväg på lite dagsutflykter med hundarna och bada i havet. DET ser jag fram emot! 

Just nu ligger jag framför datorn i ena hörnet av soffan och fabienne ligger i andra hörnet med sin dator, hundarna i mitten, på tv:n har vi favorit-serien Friends på i bakgrunden. Jag hoppade precis till av att Fabi precis skrek till från ingenstans, han har börjat spela casino online, så jag antar att han vann, det är kul när det går bra! Mindre kul när han förlorar… haha.

Jag tänker att jag kommer blogga lite framöver om våran semster, men samtidigt vill jag inte känna något måste att uppdatera så vi får se hur mycket det blir, men om jag känner mig själv vet jag att jag kommer kika in och uppdatera ganska flitigt, speciellt om jag fått många härliga bilder tagna i sommar-solen!

Ni får ha det så fint sålänge, så hörs vi snart igen!

Nature, Water, Lake, Forest, Silence, Sunset, River


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *