Baka ger kärlek

Hej alla.

Ni läste ju kanske om vår lilla incident med taket i vårt uterum. Det var olyckligt men vad kan man göra åt saken? Bara reparera och gå vidare. Jag har dock tänkt att jag ska laga en god tårta till de anställda på tryckeriet. Vi har verkligen haft tur med de som jobbar hos oss. Alla är så hjälpsamma och härliga och nu med det här med taket har man verkligen sett engagemanget i allt försöka lösa gåta om VEM som gjorde den och hur vi skulle lösa problemet tills taket är bytt.

Så därför har jag bestämt mig för att baka en tårta. Jag vill gärna att den ska vara somrig, så då tänker jag mig typ en jordgubbstårta med lite andra bär på. För ett tag sen fick jag av mina föräldrar en sån falska som man fyller med grädde, trycker och grädden kommer vispad. Jag behöver dock såna patroner till lustgas. De går man att hitta lätt och det blir mindre tid till vispandet hehe.

Jag vill verkligen vissa de på företaget vad de betyder för mig och hur tacksam jag är för att de är där och stöttar oss. Vår bransch är tuff, vi har anställda som har kommit in hos oss efter att de har blivit sparkade från andra företag som fick stänga för att deras affärer inte går så bra. Så jag är inte bara tacksam för att de verkligen engagerar sig utan för att vi har ett bra företag med ett härligt gäng människor som pushar det framåt!

Nu ska jag iväg för att köpa det jag behöver för att baka. Blir bara lite fundersam på hur mycket jag behöver för att göra en stor god tårta! Vi hörs, sköt om er så skriver jag igen och berättar hur det gick för min tårta-experience!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *