Halvårsavstämning och investeringar

Hallå i stugan!

Eftersom vi redan är inne i juni och halva året har gått så har vi på tryckeriet lite avstämningsmöten och genomgångar kring företagets utveckling. Idag har vi haft ledningsmöte och gått igenom siffrorna för de första två kvartalen och för att lägga en plan för resten av året. Jag tycker att det är otroligt spännande att se kurvor och statistik även om jag själv inte är så bra på siffror. Något som verkligen intresserar mig är vilka investeringar som vi ska göra framöver och hur pengarna kommer att fördelas. Jag har bestämt påpekat att vi borde satsa på att förnya hemsidan och lägga budget för kampanjer på sociala medier och ledningen lyssnade uppmärksamt på min förklaring kring hur detta ska gynna företaget.

De bestämde även att vi ska investera i två nya maskiner som kommer öka vår kapacitet markant, vilket är toppen för våra volymer. Vår ekonomichef Ann-Sofie var med på mötet och hade tagit fram en kalkyl över hur vår likviditet kommer se ut under tredje kvartalet och det beslutades om att vi behöver ta in kapital för att kunna genomföra investeringarna. Eftersom jag har en vän som jobbar på fedelta så tipsade jag om deras tjänster så nu har Ann-Sofie bokat ett möte med dom för rådgivning och vidare hantering.

Det är så jäkla kul att se hur ett företag utvecklas, att bygga varumärke och att skapa något tillsammans. Min roll som marknadsföringsansvarig har ju stor betydelse så fort det handlar om företagets ansikte utåt, men även kundkontakt och service spelar ju lika stor roll. Våra ledord på företaget är kompisar, kompetens och kalasbra – med detta menar vi att vi ska bemöta alla människor och kunder som om de vore våra kompisar, man ska känna kärlek och gemenskap när man har kontakt med oss, med kompetens så menar vi att den som är bäst är den som får göra jobbet men vi vill också att alla hela tiden ska utvecklas och bli bättre på det som dom vill bli bättre på. Med kalasbra så menar vi att våra leveranser alltid ska hålla toppenkvalité och att vi alltid ska göra vårt bästa! Och ärligt talat så känner jag verkligen att detta är något som genomsyrar hela företaget!

Nu ska jag kila iväg och printa ut protokollet från mötet och sedan ska jag avsluta den här arbetsdagen! Ha en finfin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *