Ny restaurang och midsommarfirande

Hej på er, hoppas allt står bra till!

Här kom det precis en störtskur och det smattrar på taket till tryckeriet, väldigt mysigt tycker jag! Dock blir jag så himla slö och seg så fort det blir lågtryck och det känns som att allt man gör går i slowmotion. Det har blivit några koppar kaffe idag och jag försöker att pigga upp med lite peppig musik.

Tänk att det redan är midsommar till helgen, det märks ju dock på vädret eftersom regnet redan har kommit, haha! På torsdag kväll åker vi till några vänner i Göteborg för att spendera midsommarhelgen där och det ser jag verkligen fram emot. Jag gillar midsommar och tycker att det är en rolig högtid. Och gissa vem som ska stå för efterrätten om inte jag? Jag har letat inspiration på pinterest och hittat jättefina dekorationer som jag ska använda mig av. Tror det kommer bli en succé!

Fabienne har förberett ett musikquiz och jag tror även att någon annan i gänget har planerat en fem-kamp. Det är flera stycken som är väldigt tävlingsinriktade nämligen, så det brukar vara en självklarhet när vi ses. Mina starkaste sidor är dock där man får använda kroppen, typ kasta stövel, skjuta pil eller liknande. Det där med att knäcka kluringar det lämnar jag över till Kristin som pluggar till civilekonom.

Eftersom vi ska stanna hela helgen så har vi planerat in lite grejer utöver själva midsommarfirandet, så på lördag kväll har vi bokat bord på Göteborgs bästa tapas restaurang. Både jag och Fabienne gillar att testa nya restauranger, precis som våra kompisar, och detta är ett ställe vi inte har varit på förut men fått mycket tips om!

Jag brukar spana in caféer och restauranger på instagram innan vi besöker dom och ser det inte trevligt ut så väljer vi gärna något annat, första intrycket gör så himla mycket tycker jag!

Nu ska jag kila ut till lunchrummet och se om micron är ledig så jag kan värma min matlåda, vi gjorde hemmagjorda köttbullar och potatismos till kvällsmat igår och det blev över, så nu kurrar magen längtande efter det.

Ha en go dag, så hörs vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *