Uterum

Hej allihopa

Hoppas allt är bra med alla därute och speciellt nu när våren är som härligast (även om det är lite kallt ibland).

Som ni kanske vet sedan tidigare så har Fabienne och jag fixat och donat litegrann med våran uteplats. Men vi har även långgångna tankar på att bygga ett uterum. Jajemen, de ni! Jag har redan tillsammans med min sambo varit på IKEA och kikat på lite material och en ungefärlig kostnad för hela uterummet. Själva kostnaden för bygget är något vi funderar på att ta separat.

Vad gäller material, funderade vi speciellt på att köpa kanalplast då det har fördelen att det kan lysa upp ett helt rum då materialet går att hittas genomskinligt. Speciellt kanalplast 16mm är nog det vi är ute efter då detta är längden på rännorna på vårat tak redan. Japp, detta är så här långt vi redan har kommit i planerna haha. Vi var överraskade över att hitta kanalplast på IKEA då vi inte trodde riktigt att de skulle ha kanalplast, än mindre kanalplast 16mm då detta var ett väldigt specifikt krav för att vi ska kunna bygga det där uterummet.

På tal om IKEA så träffade jag även min bror av en ren slump på byggavdelningen. Han var där för att köpa lite varor till tryckeriet. Han hjälpte även oss att hitta kanalplast 16mm då han är litegrann av en stammis på IKEA haha.

Nog om byggvaror, material och andra saker till byggandet.  Det vi har även funderat på är om en del på resor i sommar. Vi har ej planerat några speciella resor ännu, men är väldigt sugna på att komma iväg någonstans. Det vi vill med resorna är att upptäcka något nytt, äta något gott och helt enkelt skapa ett minne för livet.

Vad tycker ni att vi ska resa? Kroatien eller Italien, kanske har ni något speciellt ställe ni åker till, en litet hemlisställe. Gärna någonstans varmt. Kom gärna med förslag.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *