Hej på er!

Hej allihopa!

Hur mår ni? Med mig är det bra, solen skiner och det är måndag. Jag sitter just nu och jobbar med lite google ads vilket jag tycker är väldigt kul och intressant. Men jag tänkte att jag tar en paus och kollar in här på bloggen så jag inte helt glömmer av den! Denna veckan blir kort, jag ska vara ledig både torsdag och fredag vilket känns superskönt. Jag hoppas på soligt, härligt väder så vi kan vara ute i skogen med hundarna, jag hade gärnat fixat iordning vår uteplats med så man kan börja sitta där ute när det är fint väder! Jag tror att jag kan få med mig Fabienne på det.

Men han ägnar sig helst just nu åt hans nya hobby, nämligen att göra öl. Han har testat att brygga hemma och det har väl gått sådär hittills, det är mycket att tänka på och en konst att få fram faktiskt. Men han kämpar på!

På lördag är det ju påskafton, så då ska vi hem till mamma och pappa på lite påskfirande, vilket ska bli mysigt, hela familjen samlad och mycket mat. Det är i min smak det haha! Sen ska jag ju inte säga att jag INTE hoppas på ett påskägg alltså.. Det hade varit rätt fin tycker jag. Jag kommer inte ihåg om vi fick det förra året, men jag tror faktiskt det. Så mamma och pappa, om ni läser det här (som jag sagt åt er att göra..) jag hade inte sagt nej till ett påskägg, bara så ni vet.

Nu ska jag fortsätta med mina google ads, det var skönt och lägga tankarna på något annat en stund. Jag ska nog gå och hämta mig en kaffe latte också, det är bra med små pausar för hjärnan ibland när man stter så mycket framför datorn som jag gör. Man orkar inte hur länge som helst.

Ha det bra! kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *