Hej och välkomna!

Hej allesammans!!

Välkomna till min blogg, Lina heter jag och här kommer jag att skriva om mitt liv och mitt jobb på södertornstryck. Kan ju börja med att prata lite om mig och vem jag är, så kan jag kanske i nästa inlägg prata om vilka vi är på södertornstryckeri.

Jag heter då Lina och är 26 år gammal, jag har jobbat på tryckeriet sen jag var 20 år gammal ungefär, alltså efter jag tog studenten, men jag var ute och reste i ett år direkt efter studenten och började alltså jobba efter det. Hur jag började på tryckeriet var helt enkelt för att hela min familj jobbar där. Det var min pappas morfar som startade allt och idag jobbar både mamma och pappa i ledningen på företaget, min bror Jonas jobbar ute på golvet och jag jobbar med marknadsföringen, det är jag som fört in den digitala marknadsföringen i företaget. När jag ständigt fick höra om hur vi fortfarande använde oss av gammel-media i dessa moderna tider när den digitala marknadsföringen typ håller på att ta över helt, så kände jag att vi måste hänga på det tåget, annars finns det en stor risk att vi går under. Så, när jag hade jobbat på företaget i 3 år fick jag tjänsteledigt för att börja plugga. Jag började plugga till e-commerce manager för 3 år sedan, pluggade i 2 år, blev färdig för ett år sedan alltså och nu är det jag som sköter den digitala marknadsföringen med hjälp av ett team som alla sitter på olika kunskaper om bl.a. Google ads, Facebook annonsering, webbsidor, Influencer marketing och mycket mer.

På fritiden älskar jag att träna och vara ute i skogen mycket med mina 2 hundar, jag har en sambo som heter Fabienne, han kommer från Frankrike och vi träffades när jag var ute och reste det där året efter studenten. Han gjorde exakt samma sak, backpackade i Asien och vi träffades när vi bodde på samma Hostel i Vietnamn i 3 veckor. Där lärde vi känna varandra och klickade direkt, jag hade aldrig träffat en person som jag klickat så snabbt med och på så många bitar. Det har varit vi sen dess. Efter vi hade dejtat och haft ett långdistans förhållande i 1 år så valde han att flytta hit till Sverige för min skull. Så vi har alltså varit tillsammans sen jag var 20, det är 6 år sedan iår. Han är förövrigt 2 år äldre än mig, så alltså 28. Han trivs superbra här i sverige, var jätteduktigt och driven att lära sig svenska så det kan han flytande idag.

Så min fritid spenderar jag mycket med Fabienne och våra två Golden Retrievers, Josie och Jeff. Älskar min familj mer än allt, och det gäller även min familj på mamma och pappa, min bror Jonas som jobbar på tryckeriet med, och min andra bror och syster, Patric och Jessica. Jag är yngst i familjen av alla syskon. Så mycket tid spenderar vi alla tillsammans med respektive familjer, vilket är supermysigt, vi brukar ta promenader i skogen, sitta och fika och prata om allt mellan himmel och jord.

Jag har massor mer att berätta och jag är så taggad på att ha en blogg att skriva av mig i haha, jag älskar att skriva och uttrycka mig i text. Jag hoppas att ni vill följa mig och mitt liv, i fritiden och på tryckeriet.

Nu ska jag fortsätta att leta efter Jeffs (min hund om ni glömt haha) hundtäcke sommar, vi behöver den att ha i bilen då han råkat förstöra den vi har just nu liggandes i bilen.

Men vi hörs!

Love from Lina,